Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan ve beraberindeki cemiyet yönetimi 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Hakkari İl Genel Meclisi Eş başkanlığına seçilen Feyaz Dara ve Asiye Akgül ile yeni meclis üyelerini ziyaret etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclis Eş Başkanı Feyaz Dara, meclisin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Hakkari ve ilçelerinde kırsal kesimde yaşayan insanların temel geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğuna dikkat çeken eş başkan Dara, en önemli önceliklerinin köylerdeki sulama sorununa çözüm bulmak ve yayla yollarının açılmasını sağlamak olduğunu söyledi. 

Hakkari İl Genel meclisinin hizmet meclisi olarak görev yapacağını bildiren Dara, her kesime eşit şekilde hizmet götüreceklerini kaydetti ve gazetecilerden yapılacak çalışmalar konusunda destek beklediklerini sözlerine ekledi. 

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Özkan ise yeni seçilen İl Genel Meclisi eş başkanları Asiye Akgöl ve Feyaz Dara ile yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 

Ziyaret gazeteciler ile meclis üyelerinin yeni dönem çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişi yapmasının ardından son buldu..I M G 20240503 W A0057

Editör: Erkan Çobanoğlu