12 saat önce Eğitim

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü farklı pozisyonlarda istihdam edilmek üzere 22 personel alımı yapılacağı duyurdu.

13 saat önce YÜKSEKOVA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Yemişli köyünde çıkan yangında 2 bin 500 bağ ot yandı.

13 saat önce YÜKSEKOVA

Yüksekova’da vatandaşlar yaklaşan kış mevsimi öncesi soba ve kaloriferlerde kullanılmak üzere şehre gelen kömürün kalitesinin denetlenmesini istedi.

13 saat önce YÜKSEKOVA

Hakkâri’nin Yüksekova İlçesinde, doğuştan engelli 5 yaşındaki kızına hayatını adayan Yakup Karaman yetkililerden kızının tedavisi için yardım istedi.

14 saat önce Yerel
14 saat önce YÜKSEKOVA

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki doğaseverler, Cilo Dağı bölgesindeki 3 bin 500 rakımda bulunan ve saklı cennet olarak bilinen Karvan Gölü’ne ( Gola Karvan’an) doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler.

15 saat önce Gündem

Diyarbakır'da yıllar sonra bir ilk gerçekleşti. Diyarbakır 2024 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısına, DEM Partili Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ayşe Serra Bucak Küçük de katıldı.

15 saat önce Gündem

Tunceli’de yolun ortasında yaralı serçe gören Cihan Karaca isimli vatandaş araçtan inerek serçeyi kurtarmak isterken bir kamyonun çarpması sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan Karaca’nın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu öğrenilirken kaza anı güvenlik kamerasını yansıdı.

15 saat önce Gündem

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte Dicle Nehri’ne giren 14 yaşındaki Habip, boğularak hayatını kaybetti.

15 saat önce Gündem

Mardin’de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin demir bariyere çarptığı kazada 6 kişi yaralandı.