11:00 Yaşam

Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olarak uygulanan KDV oranı yüzde 10'a, yüzde 18 olarak uygulanan KDV oranı ise yüzde 20'ye yükseltildi.

10:50 Yerel

Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri, ilçenin bir çok köyünde çevre temizliği yaptı. Çevre temizliğine köy sakinleri de katıldı.

10:49 Gündem

Naci Görür, katıldığı bir canlı yayında İstanbul'a ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Görür, maksimum 7.5 büyüklüğünde deprem uyarısında bulunarak zamanlamasına ilişkin çarpıcı verileri de paylaştı.

10:46 Gündem

CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan'la görüşme öncesi neler konuşacağını anlattı. Masada Can Atalay'ın durumu, Anayasa değişikliği gibi birçok konu olacak.

08:36 Ekonomi

Göreve geldiği günden bu yana tasarruf vurgusu yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten dikkat çeken bir talimat geldi. Kamudaki araçların satışı için harekete geçen Bakan Şimşek ilk etapta 500 ikinci etapta 1000 aracı satışa çıkaracak. Makam araçlarına da sınırlama getirileceği belirtilirken yeni uygulamanın birkaç gün içinde başlaması bekleniyor. İşte kamuda araç tasfiyesiyle ilgili yeni detaylar...

07:57 Gündem

Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Abdullah Zeydan, HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Van Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Bekir Kaya'yı ziyaret etti.

13 saat önce Yerel

Hakkari Valiliği, Derecik’te kontrol noktasından kaçak olarak geçirilmeye çalışılan tavus kuşlarının yakalandığını açıkladı.

14 saat önce Yerel

Hakkâri Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Mehmet Özkan, yönetim kurulu ve üyeleri Belediye Eş Başkanı Mehmet Sıddık Akış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

17 saat önce Yerel

Dere ailesi, Mısır’da hapishanede hayatını kaybeden Akif ( Fuat ) Dere’nin cenaze ve taziye sürecinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

17 saat önce YÜKSEKOVA

Yüksekova Devlet Hastanesi’nin Diş Polikliniği'nde kanal tedavisinde kullanılan röntgen cihazının bozulması vatandaşları mağdur ediyor.