8 saat önce Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Edirne Cezaevi'nde HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Selçuk Mızraklı'yı ziyaret etti.

8 saat önce Yerel

Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle, Şemdinli'de görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.

10 saat önce Ekonomi

Türkiye'de görülen yüksek enflasyon, emeklilik sisteminin tıkanmasına neden oldu. Emekliler arasındaki maaş adaletsizliğine yönelik şikayetlerin artması, maaş hesaplama sisteminde değişikliğe gidileceğine ilişkin iddiaların dillendirilmesine neden olurken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan konuya ilişkin net ifadeler geldi.

12 saat önce Spor

9 haftası oynanan Süper Lig'de gol krallığı yarışı da heyecana sahne olmaya devam ediyor.

12 saat önce Gündem

Şırnak’ın İdil ilçesi Sulak köyünde arazi keşfine giden gruba ateş açılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

12 saat önce Eğitim

Okulların 2025 yılı pansiyon ücretleri belirlendi. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarının pansiyon ücretleri yeni yılda ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında 39 bin lira, özel eğitim okullarında 52 bin 750 lira, mesleki eğitim kurumlarında 43 bin 750 lira olarak tespit edildi.

12 saat önce Sağlık

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi, çocuk ve yenidoğan yoğun bakım ünitelerine eklenen yeni yatak ve kuvözlerle kapasitesini artırarak bölgenin önemli sağlık merkezi olma yolunda ilerliyor.

12 saat önce Dünya

ABD’nin Texas eyaletinde bir helikopterin radyo kulesine çarparak düşmesi sonucu 1’i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti.

12 saat önce Yaşam

Şiddetli fırtına nedeniyle durdurulan Elazığ-Çemişgezek arasındaki feribot seferleri, rüzgarın hafiflemesiyle yeniden başladı.

12 saat önce Yaşam

"Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz" etkinliği için bir araya gelen 500 öğrenci, çöp toplayarak halay çekti.