Yüksekova

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları - 2024

Abone Ol

ÖZ ZAGROZ GRUP AŞ / H.Sabri Yurtseven Toplumsal huzur ve barışın en önemli göstergesi tasada, kıvançta bir ve beraber olmaktır. Bayramlar birlik ve beraberliğin, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, toplumsal huzur, barış ve esenliğin sağlandığı özel günlerdir.Ramazan Bayramının İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve esenlikler getirmesini diliyor, Hakkarili hemşerilerimiz başta olmak üzere güzel ülkemizin her bir ferdinin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı /Timur Sevi Mübarek Ramazan Bayramının dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım.

Ova Bizim AVM / İslam Duman Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, başta Yüksekova halkı olmak üzere bütün İslam âleminin Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Görkem İnşaat / Gafar Çelikbaş Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Hayırlı Bayramlar.

Öner Emlak /H. Habip Öner Ramazan Bayramının tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dilerim. İyi bayramlar!

Nişan Center AVM / Cevher Nişan Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Öz Kaymazlar Yapı İnşaat Fıratpen / Musa Kaymaz Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar.

Kemsa Giyim / Ercan Kayak Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun!

Baskın Kardeşler Süt Fabrikası Gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm değerli akrabalarımızın, dostlarımızın, hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.

Petrol Ofisi / Onur Onay Yeni umutlarla karşıladığımız Ramazan Bayramının Yüksekova için daha güzel günlerin başlangıcı olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin ramazan bayramını kutlarız.

Bajar Yapı Denetim Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarız.

Babat Auto Rent A Car - Hazar Babat Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu, Ramazan Bayramının barış ve kardeşliğe vesile olması dileği ile Bayramınız mübarek olsun.

Efor Katlı Mağazaları / İslam İşözü Mübarek Ramazan Bayramının dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım.

Yurtiçi Kargo / Kerem Şahin Gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm değerli akrabalarımızın, dostlarımızın, hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.

Siemens / Zana Keği - Şoreş Tümen Bayramlar barış, kardeşlik, hoşgörü ve kucaklaşma duygularının yükseldiği kutsal günlerdir. Bu günleri anlamlı kılanın ise kinin, düşmanlıkların unutulması, herkesin birbirine kardeşlik elini uzatması, olanca güzelliğiyle ve renkleriyle bütün kültürlerin, kimliklerin birbiriyle dostça kucaklaşmasıdır. Bu dilek ve temenniler ile ramazan bayramınızı kutlar huzurlu günler dileriz.

Işık Fırını / Mirza Işık Ramazan Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine ve Yüksekova'mıza hayırlar getirmesini ve manevi kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor ve herkese sevdikleriyle beraber iyi bir bayram geçirmelerini diliyorum.

Sevpa Petrol / Erkan Evin, Yavuz Evin Yeni umutlarla karşıladığımız Ramazan Bayramının Yüksekova için daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin ramazan bayramını kutlar .

Akdoğan Ayakkabı / Gıyasettin Akdoğan Mübarek Ramazan Bayramının tüm insanlığa huzur barış ve refah getirmesi dileği ile iyi bayramlar.

Yılmazlar Oto / Mazlum Yılmaz Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle. Hayırlı bayramlar dilerim.

Enis Gıda Hakkari Bölge Distribütörü Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan'ın sonuna geldik. Bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakıyoruz. İslam âleminin, esnaf ve sanatkârlarımızın Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, tüm hemşerilerimize sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum.

Lahmacun Dünyası / Bilal İnce Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde bayramınızı tüm sevdiklerinizle birlikte hayırlı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle mübarek ramazan bayramınızı kutlarım.

Öz Orhanlar Ekmek Fırını / Aziz Orhan Yeni umutlarla karşıladığımız Ramazan Bayramının Yüksekova için daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin ramazan bayramını kutlar

Simit Sarayı / Ergün Şahin Allah'tan dünyada ve ahirette size mutluluk ve huzur vermesini diliyorum. Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Avazem Gol Kuyumculuk / Naif Oğuz Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

Kayhan Motors / Emre Kayhan Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Apple store / Metin Baran Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun.

Uğur AVM Sabır Günçakan İnsanlığın ortak değeri olan bayramların, halkımız ve tüm insanlık âlemi için barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diler hepinizin bayramını kutlarız.

Kümeschicken / Cömert Kahraman Mübarek Ramazan Bayramının dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım.

Nokta Gsm / Ferdi Dara Gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm değerli akrabalarımızın, dostlarımızın, hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.

Stıgıa Turizm / Mehdi Gözey İnsanlığın ortak değeri olan bayramların, halkımız ve tüm insanlık âlemi için barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diler hepinizin bayramını kutlarız.

Arena Ayakkabı Mağazası / Adnan Tüner Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını geride bırakarak, kutsal Ramazan Bayramını idrak etmemiz münasebetiyle tüm Yüksekova halkının bu mübarek bayramını en içten duygularla kutlar, bayramın halkımız ve tüm insanlık âlemi için barışa, kardeşliğe ve özgür bir geleceğe vesile olmasını dilerim.

Koton / Fahrettin Tüner Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Tekin Motors / Cebri Tekin Kutsal bir ayı geride bırakırken, ramazan bayramına adım atmış bulunmaktayız. Bu güzel bayramın barış, huzur ve mutluluk getirmesini diler, halkımızın bayramını kutluyorum.

Zeren Kuyumculuk / Ferhat Konür Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, başta Yüksekova halkı olmak üzere bütün İslam âleminin Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Gever Turizm/ Muzaffer Gül Gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm değerli akrabalarımızın, dostlarımızın, hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.

Zana Okey Salonu / Kenan Düz Yeni umutlarla karşıladığımız Ramazan Bayramının Yüksekova için daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin ramazan bayramını kutlar

Kent İletişim / Musa Bartin Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Hayırlı Bayramlar.

Öz Damak Balık & RestoranT / Fikret Kahraman Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarız.

Her-Sat Otomotiv / Sabri Boz Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle bütün Yüksekovalı hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam âleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

Loris Parfüm / Nusret Özdemir Mübarek Ramazan Bayramının dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım.

Domino’s Pizza İşletme Müdürü / Tunçay Tekirdağ Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Çudo Ayakkabı / Serhat Çoğaç Mübarek ramazan bayramının başta Yüksekova halkı olmak üzere bütün Müslüman âlemine hayırlı olmasını diler bayramın huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim.

Göznuru Optik Bayramlar barış, kardeşlik, hoşgörü ve kucaklaşma duygularının yükseldiği kutsal günlerdir. Bu günleri anlamlı kılanın ise kinin, düşmanlıkların unutulması, herkesin birbirine kardeşlik elini uzatması, olanca güzelliğiyle ve renkleriyle bütün kültürlerin, kimliklerin birbiriyle dostça kucaklaşmasıdır. Bu dilek ve temenniler ile ramazan bayramınızı kutlar huzurlu günler dileriz.

İlci İnşaat / Reşat İlci Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Orpak Oto - Mahkum Orpak Yeni umutlarla karşıladığımız Ramazan Bayramının Yüksekova için daha güzel günlerin başlangıcı olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin ramazan bayramını kutlarız.

Hokkah Chef / Uğur Gürdal Ramazan Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine ve Yüksekova'mıza hayırlar getirmesini ve manevi kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor ve herkese sevdikleriyle beraber iyi bir bayram geçirmelerini diliyorum.

Şehr-i Şal / Abdullah Özer Dünya'da ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Lawaşh / Haşım Cindioğlu Mübarek Ramazan Bayramının dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım.

Palazoğlu Baklava / Eren Göksal - Emrullah Göksal Gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm değerli akrabalarımızın, dostlarımızın, hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.

Selen Stil Giyim Mağazası / Erol Selen Gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm değerli akrabalarımızın, dostlarımızın, hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.

BP Petrol Ofisi / Şirvan Demir Rabbim nefsimize celaliyle, kalbimize cemaliyle, hayatımıza hikmetiyle, hatalarımıza rahmetiyle, mahşerde Muhammediyle yardım etsin inşallah. Hayırlı Bayramlar.

Keser inşaat &Dekorasyon / İlhan Keser Ramazan Bayramı vesilesiyle tutulan oruçların, verilen fitrelerin, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Bütün Yüksekovalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

Yüksekova Optik / Nurettin Şedal Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun!

Ak Umut Yolu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü / Şahabettin Yalçın "Ramazan ayı, insanlara birbirlerini sevmeyi, saygi gostermeyi ve yardimlasmayı ogretir. Bu ayda yapilan yardimlar ve sadakalar, Allah'in rizasini kazandirir." - Hz. Muhammed (s.a.v) Ramazan, bir birlik tâlimidir. Bunun en güzel göstergesi ise, ulasabildigimiz her yerdeki kardeslerimize bayram sevinci yasatabilmektir. Yüce Yaradan'dan Ramazan Bayraminin hanelerimize, ülkemize ve ümmet-i Muhammed'e saglik, huzur,bereket ve birlik beraberlik getirmesini temenni ederim. Ramazan Bayramimiz Mubarek

Spolife Giyim / Savaş Özcanan Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını geride bırakarak, kutsal Ramazan Bayramını idrak etmemiz münasebetiyle tüm Yüksekova halkının bu mübarek bayramını en içten duygularla kutlar, bayramın halkımız ve tüm insanlık âlemi için barışa, kardeşliğe ve özgür bir geleceğe vesile olmasını dilerim

Ütü Şhow / Vedat Dara Bu güzel ayın mübarek bayramı bizlere mutluluk getirsin. Sevinç ve huzur dolu bir Ramazan Bayramı dilerim.

ClasMen / Feyyaz Baki Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Berbers Clup / Osman Boz Bayramlar barış, kardeşlik, hoşgörü ve kucaklaşma duygularının yükseldiği kutsal günlerdir. Bu günleri anlamlı kılanın ise kinin, düşmanlıkların unutulması, herkesin birbirine kardeşlik elini uzatması, olanca güzelliğiyle ve renkleriyle bütün kültürlerin, kimliklerin birbiriyle dostça kucaklaşmasıdır. Bu dilek ve temenniler ile ramazan bayramınızı kutlar huzurlu günler dileriz.

Aram Rent A Car / Ferdi İrdem Heyecan ve özlemle beklenen Ramazan Bayramı geldi, hoşgeldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Gökhan Halı Sarayı / Gökhan Gökhan Dua Kapılarının Ağzına Kadar Açık, bela Ve Kötülüklerin Arındırıldığı Bu Güzel Günde Bayramınızı Tüm Sevdiklerinizle Birlikte Hayırlı ve Mutlu geçirmeniz Dileğiyle Mübarek ramazan Bayramınızı Kutlarız.

Esnaf / Sezer Duman Bayramlar barış, kardeşlik, hoşgörü ve kucaklaşma duygularının yükseldiği kutsal günlerdir. Bu günleri anlamlı kılanın ise kinin, düşmanlıkların unutulması, herkesin birbirine kardeşlik elini uzatması, olanca güzelliğiyle ve renkleriyle bütün kültürlerin, kimliklerin birbiriyle dostça kucaklaşmasıdır. Bu dilek ve temenniler ile ramazan bayramınızı kutlar huzurlu günler dileriz.

Özçağ / Şükrü Öztürün Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarız.

Garaj Oto Lastik / Hadi Arslan Gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm değerli akrabalarımızın, dostlarımızın, hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.

Boon coffee steak burger Kemal Günşar & Ferit Atmaca Mübarek Ramazan Bayramının dünya insanlığına barış, mutluluk getirmesi ve aydınlık yarınlara ulaşılması dileğiyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlarım

İnanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, başta Yüksekova halkı olmak üzere bütün İslam âleminin Ramazan Bayramınız kutlu olsun

CHP İlçe Başkanı/ Selim Genç Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Yeşildere Mahalle Muhtarı Lokman Dereli Gönüllerimizde her zaman yer eden şekliyle tüm değerli akrabalarımızın, dostlarımızın, hemşerilerimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.