YÜKSEKOVA- Yüksekova Belediye Eş Başkanları Şoreş Diri ile Şadiye Kırmızıgül, DEM Parti İlçe Eş Başkanı Filiz Saygı ve belediye meclis üyeleri, Cengiz Topel Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Esnaf Zziyareti

Burada esnaflar ile sohbet eden ve taleplerini dinleyen eş başkanlar, çarşı merkezinde kaldırım işgali yapan esnafa da uyarılarda bulunarak tabure ve tezgahların kaldırılmasını istedi. Eş başkanlara zabıta ekipleri de eşlik etti.  

Ziyaret esnasında eş başkanlara denk gelen ve onlara eşlik etmeye başlayan Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başanı Vedat Çoğaç, kaldırım işgali ile ilgili kendilerine de şikayet geldiğini ve mevzuat uygulanırken mağdur olacak esnaflarada çözüm bulunmasını istedi. 

Esnaf Ziyareti 2

Ziyaret sonrası basın açıklaması yapan eş başkan Şadiye Kırmızıgül, esnafa çağrıda bulunarak kaldırım işgali yapmamalarını istedi.

3-369

Kırmızıgül, “Bugün esnaf ziyaretimizi gerçekleştirdik. Esnafımıza hem seçim teşekküründe bulunup hem de kaldırım işgali yapmamaları hususunda uyardık. Buradan da esnafımıza çağrı yapmak istiyorum; rica ediyorum kaldırıma sebze, meyve tezgahlarını ve taburelerini bırakmasınlar. Mağdur olduklarını biliyoruz. Ama çoğu vatandaşımız da kaldırım işgalinden mağdur. Konu ile ilgili bize çok şikayet geliyor. Birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

4-287