Yüksekova Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezince yıl sonu sergisi düzenledi.

İlçenin Esentepe Mahallesinde bulunan Aile Destek Merkezi binasında düzenlenen yılsonu sergisine Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sultan Uçuş, Yüksekova müftüsü Mahmut Sevük, şube müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

1-480

Sergide Aile destek merkezinde çeşitli alanlarda kurslarını tamamlayan kadın kursiyere Kaymakam Çimşit ve Aile Destek Müdürü Zübeyde Özcan tarafından sertifika verildi.  Aile Destek Merkezi’nde kurslarda hazırlanan ürünler protokol tarafından gezildi ve hazırlanan ürünler hakkında Aile Destek Müdürü Zübeyde Özcan ve Kurs eğitmenlerinden bilgi alındı.

Kursiyerlerin sosyal alanda kendilerini geliştirirken aile bütçesine de katkı sağlayabildiklerini söyleyen Aile Destek Müdürü Zübeyde Özcan, ". Bugün burada kursiyerlerimiz el emeği ürünlerini yıl sonu sergisi kapsamında bizlere tanıtımını yaptılar. Kurslarımız, kursiyerlerimizin özgüvenlerinin artması, mesleki beceriler kazanması, aile içi iletişiminin güçlenmesi, hedeflenmektedir” dedi.  

Sergi sonunda destek merkezi müdürü Özcan tarafından Kaymakam Çimşit’e tablo hediye edildi. Sergiye katılan misafirlere ise ikramlarda bulunuldu.