VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan,  çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Yüksekova’ya geldi.  
Arıkan'a parti il ve ilçe teşkilatından temsilciler eşlik etti. 

Ziyarette YESO Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova’nın, sıkıntılarını Arıkan’a aktardı.   Türkiye'nin 81 iline ziyaretler gerçekleştirdiklerini aktaran Saadet Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, "Saadet Partisi meclis grubu olarak illere  ziyaretler yapıyoruz. Bugünde Yüksekova'ya geldik. Sivil toplum kuruluşlarıya bir araya geliyoruz. Biz Saadet Partisi olarak 54 yıllık bir geleneğin milli görüşün temsilcisi olan bir partiyiz. Doğrunun  adil olanın hakim olacağı bir dünya kurabilmek için tüm Türkiye'ye deki 85 milyon insanın refah içinde o ortamı sağlamak için gayret içindeyiz. Yüksekova'da hemşehrilerimiz bizi çok güzel karşıladı. Yüksekova'da idare sisteminin yanlışlarıyla alakalı insanlarımızla temas halinde bulunduk.Özellikle belediyecilik hizmeti anlamında yetersiz kalınması, havaalanında uçuşların yetersiz kalınması, gümrük kapımızın yeterince hizmet verememesi  gibi sorunları meclise taşıyacağız. Elimizden geldiğince bu konuları dillendireceğiz.Tüm Türkiye'deki illerde olduğu gibi Hakkari ve Yüksekovamızın sorunlarının çözülmesine gayret göstereceğiz" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, " Bugün Saadet partisi Genel Başkan yardımcısı ve Kayseri milletvekili Mahmut Arıkan bizi ziyaret etti. Ziyareti bizi memnun etti. Kendilerine ilçemizin sorunlarını aktarıp bilgi alışverişinde bulunduk. Çözüm için sorunları Ankara'ya ileteceklerini belirtiler. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu. 

Ziyaretlerinin ardından Arıkan ve beraberindekiler Şemdinli ilçesine gitti.

Editör: Erkan Çobanoğlu