Viyan Orhan / Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kepenek, İlçede hizmet veren eski oda başkanları üyelerine kredi desteği ile hizmet veren Halk Bankası Yüksekova Halk Bankası Şube Müdürü ve Personelleri ile yemekte buluştular.


Verilen Yemeğe Van 31. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Bölge Başkanı Erdal Toktamış, bölge müdürü Cahit Çalışkan, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Kepenek, Eski Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman  Pınar, eski Yüksekova Şoförler odası Başkanı Yavuz Özcan, S.S. 3’nolu Kooperatif Başkanı Abdurrahman Tüner,Halk Bankası Yüksekova Şube Müdürü Atilla Baykar ve halk bankası personelleri katıldı.


Esnaf kefalet ve Kredi Kooperatifi yönetim kurulu Başkanı Sebahattin Kepenek, ''ilçemizde üyelerine aralıksız her zaman destek ve hizmet veren tüm eski oda başkanlarını yanında görmekten onur duyduğunu dile getirdi. Başkan Kepenek, bizleri yalnız bırakmayan Van 31.  Esnaf kefalet ve Kredi Kooperatifi yönetim kurulu Bölge Başkanı Erdal Toktamış ve Başkanı Cahit Çalışkan’a teşekkür ederim'' İfadelerini kullandı.


Verilen yemeğin ardında Yüksekova Halk Bankası Şube Müdürü Atilla Baykar’a yapılan hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Editör: Viyan Orhan