Altın Haberleri

altın haberleri ve güncel altın gelişmeleri, altın ile ilgili tüm video, altın fotoğrafları ve altın haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Ekonomi

Altının gramı, güne değer artışıyla başlamasının ardından 2 bin 500 lira seviyesinde işlem görüyor.

Ekonomi

Güne yükselişle başlayan ons altın 2 bin 377 dolardan işlem görüyor. Altının gramı haftanın dördüncü işlem gününe 2 bin 485...

Ekonomi

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla başka bir rekora sıçradı. ABD'li bankacılık devi Goldman Sachs da altın tahminini yukarı yönlü güncelledi.

Ekonomi

Altın fiyatları, güncel ekonomik veriler ve Fed'in faiz beklentileriyle yükseliş trendinde ilerliyor. Gram ve çeyrek altın fiyatları da artışını sürdürüyor.

YÜKSEKOVA

Hakkari il jandarma komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda yeni köprü yol kontrol noktasında 3 kilo altın ele geçirildi.

Ekonomi

Altın fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Gram altın haftanın ilk gününde yükselişe geçti.

Yerel

Şırnak Silopi'deki Habur Gümrük Kapısı'ndan geçmek isteyen bir şahsın elindeki ekmek poşetinin ağır olması üzerine yapılan aramada kaçak altın bulundu.

YÜKSEKOVA

Hakkari Valiliği, Yeniköprü kontrol noktasında 3 kilo külçe altın yakalandığını duyurdu.

YÜKSEKOVA

Yüksekova'da 221 kilo külçe altın ele geçirildiği, 3 kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

Ekonomi

Altın fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Gram altın 2 bin 35 liraya yükseldi.

Ekonomi

Altın fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. Gram altın haftanın son gününden yatay bir açılış yaparak bin 962 liradan işlem görmeye başladı.

Ekonomi

Altın fiyatları, dolar endeksindeki güçlenmeyle son günlerde gerilerken; ons altın fiyatı 3 haftanın, gram altın fiyatı ise 2 haftanın dibini...