Ambulans Haberleri

ambulans haberleri ve güncel ambulans gelişmeleri, ambulans ile ilgili tüm video, ambulans fotoğrafları ve ambulans haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari'nin Derecik ilçesinde ikamet eden Cihat Yüksel adlı vatandaş geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı.

Yerel

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 'özefegial fistül' rahatsızlığı bulunan 20 yaşındaki genç ambulans uçakla Ankara'ya sevk...

Yerel

Şırnak’ın Cizre ilçesinde solunum rahatsızlığı bulunan 6 aylık bebek, ambulans helikopter ile Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Örnekköy (Miçiç) köyü yakınlarında ambulansın devrilmesi sonucu 3 sağlık personeli yaralandı.

Gündem

Diyarbakır’da, Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne hastayı bıraktıktan sonra Hazro’ya dönen ambulansla otomobilin çarpışması sonucu bir sağlık personeli hafif yaralandı.

Yerel

Sağlık Bakanlığı tarafından acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Van’da konuşlandırılan ambulans helikopter, 2023 yılı süresince 164 hasta taşıdı.

Yerel

Hakkâri-Çukurca karayolunda özel bir firmaya ait maden ocağında meydana gelen iş kazasında 1 işçi ağır yaralandı.

Gündem

Osmaniye'de vakaya giden ambulansla çarpışan otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 3 sağlık görevlisi hastaneye kaldırıldı.

Yerel

Hakkari’nin Derecik ilçesinde yılanın ısırdığı vatandaş, ambulans helikopterle il merkezine sevk edildi.

Yerel

Hakkari'de attan düşerek ağır yaralanan Sabahattin Yiğit, isimli vatandaş ambulans helikopterle kurtarıldı.