Asfalt Haberleri

asfalt haberleri ve güncel asfalt gelişmeleri, asfalt ile ilgili tüm video, asfalt fotoğrafları ve asfalt haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, kentte gece geç saatlere kadar devam eden asfalt çalışmalarını yerinde denetledi.

Yerel

Yüksekova’da tekerlekli sandalyeye mahkum halde yaşayan Burak Yaşar, kumlu yolların kendisini mağdur ettiğini kaydederek yolların asfaltlanmasını istiyor.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, belediye ekipleri tarafından çarşı merkezinde yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Yerel

Hakkari Belediyesi tarafından kentin birçok noktasında başlatılan kilit taşı, yama ve sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Yerel

Hakkari’de kurulan sıcak asfalt plenti tesisi ile Hakkari ve ilçeleri artık kendi tesislerinde kendi asfaltını üretecek.

Yerel

Modern ve konforlu ulaşım için mesai harcayan Hakkari Belediyesi, kentin yollarını sıcak asfaltla kaplamaya devam ediyor.

Yerel

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in talimatları istikametinde başlatılan asfalt çalışması 4 ayrı caddede devam ediyor.

Yerel

Yüksekova Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaklaşık 3 gün süren çalışmalar neticesinde iki okul yolu asfalta kavuştu.

Yerel

Hakkari Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’nde yer alan Kazandıoğlu semti ilk defa asfalta kavuşturuldu.

Yerel

Hakkari’nin Berçelan Mahallesi Eskiciler Semti sakinleri ilk defa asfalta kavuşmasının heyecanını yaşıyor.

Yerel

Hakkari Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi Gopsi semtinde ilk defa asfalta serimi yapıldı.

Yerel

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Yeşilçeşme Mahallesi’nin yolu yapılan çalışmanın ardından asfaltlandı.