Bahçe Haberleri

Bahçe haberleri ve güncel Bahçe gelişmeleri, Bahçe ile ilgili tüm video, Bahçe fotoğrafları ve Bahçe haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yaşam

Elazığ’da son günlerde domuz sürülerinin köylerde bağ ve bahçelere verdiği zarar nedeniyle çiftçiler ses bombalı önlem almaya başladı.

Yerel

Van’ın İpekyolu Belediyesi, ilçeye yeni modern görünümlü ve nitelikli park alanları kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Gündem

Siirt merkeze bağlı Akdoğmuş köyünde meydana gelen yangında ev ve bahçede bulunan meyve ağaçları yandı.

Yerel

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kontrolden çıkan tır, bariyerlere çarparak bir evin bahçesine girerek durabildi.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde akşam saatlerinde çıkan yangında 10 bin bağ ot kül oldu.

Yaşam

Diyarbakır’da Kayapınar Belediyesi tarafından kenttin ilk tıbbi aromatik bitki bahçesi kuruluyor. 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak bahçede 100 bin...

Yaşam

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin filiz veren Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bahçesi’nde yetiştirilen bitkiler görücüye çıktı.

Yerel

Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin değişik noktalarında bulunan parklar çöplerden temizlendi.

Yaşam

Şırnak’ın İdil ilçesinde Özbek köyü İlk ve Ortaokulunda 10 öğretmen ile 100 öğrenci 250 metrekarelik alanda lavanta bahçesi oluşturdu.

Yerel

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Altınsu (Şapatan) köyü sakinleri bahçelerinde sebze ekimine başladı.