Çalışma Haberleri

Çalışma haberleri ve güncel Çalışma gelişmeleri, Çalışma ile ilgili tüm video, Çalışma fotoğrafları ve Çalışma haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


YÜKSEKOVA

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esentepe Mahallesinde Pizok mevkiindeki TOKİ konutlarına giden yolun bir şeridi araç trafiğine kapatıldı.

Yerel

Hakkâri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hakkâri’de Engelli ve Eski Hükümlü projelerin başvuruları başladığını duyurdu.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zamma kapıları kapattı. Temmuzda emekliler ve memurlar için zam mesaisi...

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılmayacağını açıkladı. Işıkhan, enflasyon farkının...

Yerel

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı kapan yollar ekipler tarafından açılıyor.

Yerel

Vedaş ekipleri şehrin can damarı olan yeraltı elektrik hattında meydana gelen arızayı gidermek içim çalışma başlattı.

Yerel

DEM Parti Hakkâri milletvekili Vezir Parlak, Hakkari’deki deprem riskini Meclis’e taşıyarak deprem için yapılan çalışmaları sordu.

Yerel

Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışı nedeniyle il genelinde kapanan köy ve mezra yollarını yeniden ulaşıma açmak için mesai...

Siyaset

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Şu ana kadar 10 ilde aday çalışmaları tamamlandı. Takvimde bir esneme olabilir, acelemiz yok” dedi.

Gündem

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışanların daha verimli olabilmesi için çalışma saatlerini aşağı çekecek düzenlemeler için harekete geçti.

Yerel

Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin birçok noktasında tahribata uğramış yollarda asfalt yama çalışması başlattı.

Yerel

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan kent meydanındaki çalışmalarda sona gelindi.