Dolandırıcılık Haberleri

dolandırıcılık haberleri ve güncel dolandırıcılık gelişmeleri, dolandırıcılık ile ilgili tüm video, dolandırıcılık fotoğrafları ve dolandırıcılık haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


YÜKSEKOVA

Yüksekova’da Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (SİBERAY) tarafından vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalar sürüyor.

Gündem

20 ilde nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen SİBERGÖZ-12 operasyonlarında 75 şüpheli yakalandı.

Yerel

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliğince dolandırıcılık suçundan aranan bir kişi yakalandı.

Gündem

Batman’da siber dolandırıcılık suçundan yakalanan 259 şüpheliden 16’sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yerel

Yüksekova'da son zamanlarda sanal ortamda meydana gelen dolandırıcılık faaliyetleri konusunda Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri vatandaşları uyarıyor.

Gündem

Şanlıurfa merkezli 8 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 17 zanlıdan 15’i tutuklandı. Operasyonlarda, vatandaşların, dolandırıcıların elinde bulunan 24 milyon...

Yerel

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü son zamanlarda sanal ortamda gerçekleştirilen dolandırıcılık faaliyetleri konusunda vatandaşları uyardı.

Yerel

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen faaliyetlerde Hakkarili esnaflar esnaflar hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik konularıyla ilgili bilgilendirilerek kendilerine "Hırsızlık" temalı broşür dağıtıldı.

Gündem

2.el araç piyasasında hilelere ve dolandırıcılara kanmadan güvenilir şekilde araç satın almak için dikkat edilmesi gereken kritik noktalar var. Uzmanlar...