Elektrik kesintisi Haberleri

Elektrik kesintisi haberleri ve güncel Elektrik kesintisi gelişmeleri, Elektrik kesintisi ile ilgili tüm video, Elektrik kesintisi fotoğrafları ve Elektrik kesintisi haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ( VEDAŞ) Hakkari ve İlçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Yerel

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle Hakkari'nin Şemdinli ve Derecik ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

YÜKSEKOVA

VEDAŞ'tan yapılan açıklamada Esendere Sınır Kapısı ile Hakkari ve Şemdinli'ye bağlı bazı köylerde elektrik kesintisinin uygulanacağı açıklandı.

Yerel

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle Hakkari'de ve Yüksekova'da elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin çarşı merkezinde 2 gündür yaşanan elektrik kesintisinin kaçak kullanımdan kaynaklı olduğunu belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı...

Yerel

Vedaş İl Müdürlüğü, bügün Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçesinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacağını duyurdu.

Yerel

Vedaş İl Müdürlüğü Hakkarinin ilçelerinde bazı noktalarda planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacağını duyurdu.

Yerel

Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi VEDAŞ Hakkâri İl Müdürlüğü kent merkezi ve Şemdinli ile Derecik ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Yerel

Vedaş İl Müdürlüğü Hakkari ve ilçelerinin bazı yerlerinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacağını duyurdu.

Yerel

Vedaş Hakkari İl Müdürlüğü Yüksekova, Şemdinli, Çukurca, Derecik ve bağlı köylerde bakım, onarım çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.

Yerel

Vedaş, Yüksekova'da 03.09.2023 tarihinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Yerel

Yüksekova’da sık sık meydana gelen elektrik kesintileri esnafı ve vatandaşı zor durumda bırakıyor.