Erzincan Haberleri

erzincan haberleri ve güncel erzincan gelişmeleri, erzincan ile ilgili tüm video, erzincan fotoğrafları ve erzincan haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Gündem

Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende 13 Şubat'ta yaşanan toprak kaymasında, toprağın altında kalan işçilerden 2'sinin daha cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı.

Yerel

Erzincan’da düzenlenen Alp Disiplinli Kayak yarışmasında Hakkarili Kadın Kayakçı Huleyfe Çiftçi 18 yaş kızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Gündem

Dün 4.3'le sallanan Kelkit'te bu gece de 4.1 büyüklüğünde, 5 dakika sonra ise Erzincan Merkez'de 3.7 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

Gündem

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür Erzincan ve Bingöl fay hattının ortasında kalan Dersim için "En tehlikeli şehir Tunceli" diyerek...

Gündem

Erzincan-Karlıova arasında deprem beklediklerini ifade eden Naci Görür, "Ben belki de ilk kez söyleyeceğim burada. Tunceli tehdit altında" dedi.

Gündem

Erzincan'da minibüsün şarampole devrilmesi sonucu, akraba olduğu öğrenilen 4 kişi öldü, aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralandı.