Esrar Haberleri

Esrar haberleri ve güncel Esrar gelişmeleri, Esrar ile ilgili tüm video, Esrar fotoğrafları ve Esrar haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Dünya

Almanya'da esrarın sınırlı yasallaşmasına ilişkin, hükümeti oluşturan Sosyal Demokrat Parti (SPD), Yeşiller ve Hür Demokrat Parti'nin (FDP) hazırladığı yasa tasarısı,...

Gündem

Elazığ’da jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, toprağa gömülü vaziyette 14 kilo esrar ele geçirildi.

Gündem

Mardin’de durdurulan bir araçta yapılan aramada 19 kilo 600 gram esrar ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.

Yerel

Van'ın Başkale ilçesinde Başkale ilçe jandarma komutanlığının yaptığı operasyonda; araziye gizlenen 51 kilo gram esrar ele geçirildi.

Yerel

Van’da polis ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda 3 kilo 400 gram esrar ve 915 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Gündem

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 783 kilo esrar maddesi, 23 bin kök esrar bitkisi ele geçirildi.

Gündem

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir adreste yapılan aramada 177,6 kilo kubar esrar ele geçirildi.

Yerel

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele kapsamında uyuşturucu madde kullanan şahıslar ile bu şahısların kullanmış oldukları değerlendirilen metruk binaların...

Gündem

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde düzenlenen "Jandarma Uzman Çavuş Ali Şirin Narkoterör" operasyonu çerçevesinde 2 ton 120 kilo esrar maddesi, 13 milyon...

Gündem

Diyarbakır’da düzenlenen operasyonlarda 203 kilogram kubar esrar, 112 kilogram toz esrar ve 35 bin kök kenevir ele geçirildi.

Yerel

Bingöl’ün Genç ilçesi kırsalında yapılan operasyonda 11 milyon 252 bin kök kenevir bitkisi ile 163 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Yerel

Bitlis ve Erzurum polisi tarafından yapılan ortak operasyonda 9 kilo 317 gram esrar maddesi ele geçirildi.