Ev Haberleri

Ev haberleri ve güncel Ev gelişmeleri, Ev ile ilgili tüm video, Ev fotoğrafları ve Ev haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkâri’de Kış aylarının çetin geçtiği Geçitli köyünde yaşayan Üzeyir ve Netica Ödek’e ait ev, Kar’ın ağırlığında dayanmayıp yıkıldı.

Gündem

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir evde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ve yangın anında evde kimsenin olmaması faciayı önledi.

Yerel

Van’ın İpekyolu ilçesinde anneleri ekmek almaya giderken evde kilitli kalan çocukları itfaiye ekipleri kurtardı.

Yaşam

Mardin’in Artuklu ilçesinde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi. Yangında 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yerel

Hakkari'nin Biçer Mahallesinde bir haftada 3 evin hırsızlar tarafından soyulması, mahalle halkını endişelendiriyor.

Ekonomi

İlk kez ev alacaklar için düşük faizli konut kredisi kampanyasının detayları netleşiyor. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı faiz oranıyla ilgili...

Yaşam

Sektör temsilcileri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın açıkladığı kredi kampanyasını değerlendirdi: "İnşaat maliyetlerindeki artış devam ediyor. Maliyetler konut fiyatlarını belirleyecek."

Ekonomi

Ev ve araba satışında yeni dönem başlıyor. Hem fırsatçılığın önüne geçmek hem de sahte ilanlarla yapılan dolandırıcılıkları önlemek için Ticaret...

Gündem

Siirt merkeze bağlı Akdoğmuş köyünde meydana gelen yangında ev ve bahçede bulunan meyve ağaçları yandı.

Yerel

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kontrolden çıkan tır, bariyerlere çarparak bir evin bahçesine girerek durabildi.

Yerel

Yüksekova ilçesinde, tandır evinde çıkan yangın maddi zarara neden oldu.

Ekonomi

İlk evini alanlar içi kredi kısıtı uygulanmayacak. Karar kapsamında; 5 milyon liraya kadar olan sıfır konutların yüzde 22,5'ine kredi verilecek.