Genç Haberleri

genç haberleri ve güncel genç gelişmeleri, genç ile ilgili tüm video, genç fotoğrafları ve genç haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yaşam

TÜİK, 'istatistiklerle gençlik' raporu ile Türkiye'nin en genç ve en yaşlı şehirlerini belirledi. Raporda Hakkari'nin sıralamadaki yeri de açıklandı.

Yaşam

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır İl Kadın...

Gündem

Şırnak’ın Silopi ilçesinde arkadaşının silahından çıkan kurşunla ağır yaralanan genç, hayatını kaybetti.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ikamet eden Genç ailesinin büyüklerinden Cemil Genç hayata gözlerini yumdu.

Yaşam

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki bedensel engelli Uğur Avcı, 10 yıldır akülü aracıyla cadde ve sokakları dolaşarak sokak hayvanlarını...

Yerel

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde 20 yaşındaki genç bilinmeyen bir nedenle tavana bağladığı iple kendini asarak intihar etti.

Yerel

Yüksekovalı 18 yaşındaki genç Yakup Doğan’dan haber alınamıyor. Ailesi, görenlerin yada bilgi sahibi olanların kendilerine bilgi vermesini istiyor.

Gündem

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde sulama kanalına giren 17 yaşındaki gence ulaşmak için arama çalışmaları başlatıldı.

Yerel

Bingöl’ün Genç ilçesi kırsalında yapılan operasyonda 11 milyon 252 bin kök kenevir bitkisi ile 163 kilogram toz esrar ele geçirildi.

Yaşam

Bingöl’ün Genç ilçesinde çıkan orman yangını itfaiye ve Orman İşletme ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.