Hakkari Haber Haberleri

Hakkari Haber haberleri ve güncel Hakkari Haber gelişmeleri, Hakkari Haber ile ilgili tüm video, Hakkari Haber fotoğrafları ve Hakkari Haber haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Yüksekova'da 2 kilometre uzunluğundaki Uluslararası İpekyolu refüjlerinde, peyzaj çalışmasının yapılmaması vatandaşlara 4 mevsimde zor anlar yaşatıyor.

Yerel

Hakkari Valisi Ali Çelik, EKPSS sınavının Yüksekova’da yapılmasına ilişkin yaptığı açıklamada ÖSYM Başkanlığı’na teşekkür etti.

Yerel

Hakkâri’nin Keklikpınar Mahallesi'nde Tevfik Erdem'e ait evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Yerel

Yüksekova’nın Bağdaş Köyü'nün mezrasında yaşayan görme engelli Zeynep Kaya (15), ilçe merkezindeki okuluna taşımalı servis olmadığı için okuluna devam edemiyor.

Yerel

Hakkari'de narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında bir haftada 69 kişi hakkında işlem yapılırken 19 kişinin de çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde artan işyeri kiraları ve konut kiraları tepkilere neden olurken, dar ve orta gelirli vatandaşların belini de bükmeye...

Yerel

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde, Güvenlik korucusu Y.Y silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Y.Y'nin intihar etmeden önce ise sosyal medya hesabından...

Yerel

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde, çarşı merkezi ve ara sokaklarda biriken karlar belediye ve karayolları ekipleri tarafından temizleniyor.

Yerel

Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada 11 Ocak Perşembe günü (Yarın) Hakkari’nin merkezi de dahil olmak...

Ekonomi

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor.

Yerel

Yüksekovalı 4 genç karlı havada doğum yapan köpeği kurtararak örnek bir davranış sergiledi.

Yerel

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Çubuklu köyüne çığ düşmesi sonucu Yol ulaşıma kapandı.Yolun trafiğe açılması için özel idare ekipleri çalışma başlattı.