Hakkari'de haberler Haberleri

Hakkari'de haberler haberleri ve güncel Hakkari'de haberler gelişmeleri, Hakkari'de haberler ile ilgili tüm video, Hakkari'de haberler fotoğrafları ve Hakkari'de haberler haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gazetecilik yapan Azer Demir'in babası Baso Demir hayatını kaybetti.

Yerel

Hakkari'nin Derecik ilçesinde jandarma ekiplerince kamyonetin kasasında yakaladığı 4 Alageyik, Çorum bölgesindeki doğal üretim merkezine gönderildi. 

Yerel

Yüksekova'nın en işlek caddesi olan Cengiz Topel Caddesine rastgele atılan hayvan kemikleri ve bağırsaklar vatandaşların tepkisini çekti.

Yerel

Yüksekova Belediyesi, halk otobüslerinin ücret ve güzergah bilgilerini paylaştı.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Muhyettin Ertuğrul 500 fidan ekerek 40 yıllık hayalini gerçekleştirdi.

Gündem

Hakkari'de bir zincir markette 'çikolata için çocuğu depoya kapatanlara' yönelik soruşturmada market çalışanı iki kişi gözaltına alındı. Adalat Bakanı Yılmaz...

Yerel

Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Cengiz Topel Caddesinde stant kuruldu.

Yerel

Vedaş İl Müdürlüğü Yüksekova'da ve Şemdinli'de bazı noktalarda planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacağını duyurdu.

Yerel

Yüksekova’da yıllardır aile danışmanlığı yapan Behice Baysal, yeni adresine taşınarak bilgi ve birikimlerini aktarmaya devam ediyor.

Yerel

Yüksekovalı Arıcılar, ballarını hakkettiği değerde satamadıklarını ve İran üzerinden ilçeye gelen kalitesiz ballar yüzünden ballarının değer kaybettiğini belirterek sorunlarını ve...

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 55 yaşındaki Heci Fahrettin Gelincik, küçük yaşlarda başladığı Marangozluk mesleğini gecesini gündüzüne katarak 36 yıldır sürdürüyor. Işık...

Yerel

Hakkari- Çukurca kara yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.