Hava Haberleri

Hava haberleri ve güncel Hava gelişmeleri, Hava ile ilgili tüm video, Hava fotoğrafları ve Hava haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yaşam

10 Nisan'da başlayacak olan Ramazan Bayramı süresince Türkiye genelinde aralıklarla yağış görüleceği, sıcaklıkların da mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirildi.

Yerel

Havaların soğuması ve yağışların artması kışlık ayakkabı ve bot fiyatlarındaki artış, tamircilerin yoğun mesai yapmasına neden oldu.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde havaların soğuduğu bugünlerde oduncuların kış hazırlıkları devam ediyor.

Yaşam

Bitlis’in Tatvan ilçesinde havaların soğumasıyla birlikte aktarlarda hareketlilik başladı.

Yerel

Van’da, küresel iklim değişikliğinin etkisiyle havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi, şehirdeki kömür ve odun satışlarına olumsuz yansıdı.

Yerel

Hakkari’de sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle kent merkezi adeta kayboldu.

Yerel

Van’da yarım asırlık Sobacılar Çarşısı’nda imalat yapan esnaf, havanın soğumaya başlamasıyla kırsal mahalleler için ‘saç soba’ üretimine başladı.

Yaşam

El Nino hava akımının etkisine dikkat çeken meteoroloji uzmanları, Türkiye'de kış aylarının bol kar yağışlı geçmesini beklediklerini söylediler.

Yaşam

Şırnak’ta sonbahar aylarının gelişiyle beraber göçerler yaylalardan inmeye hazırlanıyor. Soğuk havaların etkisiyle yayladan inen göçerler sıcak bölgelere gitmeye başladı.

Yaşam

Meteoroloji 17 Ağustos 2023 tarihli hava tahmin raporu yayımlandı. Briçok ilde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor.

Yaşam

Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesi Pratisyen Hekim Onur Yamaç, sıcak havalar nedeniyle terlemeye bağlı olarak sıvı kaybının oluştuğunu ifade ederek, tarlada...

Sağlık

Tatvan Devlet Hastanesi’nde görevli Kardiyoloji Uzmanı Doktor Mehmet Aydoğan, kalp hastalarının sıcak havada dikkat etmesi gerekenler konusunda uyarılarda bulundu.