Heyelan Haberleri

heyelan haberleri ve güncel heyelan gelişmeleri, heyelan ile ilgili tüm video, heyelan fotoğrafları ve heyelan haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü  Hakkari ve Van çevrelerinde beklenen kar erimeleri  ve heyelan konusunda uyarıda bulundu.

Yerel

Hakkari'nin Kırıkdağ köyünde dağ yamacında meydana gelen heyelan nedeniyle koyunlar toprak altında kaldı.

Yerel

Hakkari Yüksekova karayolunun yeni köprü mevkiinde sürdürülen kontrollü taş ve toprak temizleme çalışmaları nedeniyle karayolu ulaşıma kapandı.

Yerel

Hakkari - Yüksekova karayolunun Yeni köprü mevkiinde heyelan meydana geldi. Heyelan sonrası yol trafiğe kapatıldı.

YÜKSEKOVA

Yüksekova İlçesine bağlı Onbaşılar (Hırmin) köy yolunda önceki gece meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

YÜKSEKOVA

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Onbaşılar köyünde heyelan meydana geldi. Heyelan sonucu köyün şehirle bağlantısı kesilmesi üzerine ekipler yolu açmak için yoğun...

Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü aralarında Hakkari’nin de olduğu 12 il için sağanak yağış uyarısında bulundu.

Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü aralarında Hakkari'nin de bulunduğu doğu illeri için çığ ve heyelan uyarısında bulundu.

Yerel

Kar yağışının yerini yağmurlu havaya bırakmasıyla birlikte Hakkari-Çukurca karayolunun yüksek kesimlerinden kopan taş ve kaya parçaları tehlike saçıyor.

Yerel

Hakkari -Yüksekova Karayolunun Yeni Köprü mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol da ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Yerel

Hakkari Vali Yardımcıları heyelan bölgesinde incelemelerde bulunarak, Yakın ailesine “geçmiş olsun” dileklerinde bulundular.

Yerel

Hakkari - Yüksekova  karayolunun Yeni köprü mevkiinde dağdan kopan taş parçaları yoldan geçen bir araca isabet etti. O anlar araçtakilerin...