Jandarma Haberleri

Jandarma haberleri ve güncel Jandarma gelişmeleri, Jandarma ile ilgili tüm video, Jandarma fotoğrafları ve Jandarma haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Gündem

Van’da jandarma ekiplerince yürütülen denetimlerde 153 araç trafikten men edildi.

Yerel

Hakkari’de Jandarma ekipleri yasadışı bahis oynattıkları iddiasıyla bir internet cafeye düzenlediği baskında baba ve 2 oğlunu gözaltına aldı. Mahkemeye çıkartılan...

YÜKSEKOVA

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Büro Amirliği ile Trafik Jandarma ekipleri işbirliğiyle Ziraat Kavşağında denetim yapıldı.

Yerel

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan bölgelerde trafik denetimlerini sıklaştırdı.

Yerel

Van’da jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda değişik suçlardan aranan 60 şahıs yakalanırken, 18’i tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Ekonomi

Van’da jandarma ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele çalışmalarında 29 olayda 41 şahıs yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yerel

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından kaçak göçmen organizatörlerine yönelik düzenlenen operasyonunda 1 organizatör yakalandı.

Yerel

Hakkâri il jandarma ekipleri Çukurca karayolu üzerinde bulunan Şıne mevkiinde trafik denetimi gerçekleştirildi.

Yerel

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Derecik ilçesinde vatandaşlara KADES uygulaması hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yerel

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve beraberindeki Gazeteciler Hakkari İl Jandarma Komutanlığına atanan Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğluna, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yerel

Hakkari’de jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi.

Yerel

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla okul çevreleri ile servis araçlarını denetledi.