Maden Haberleri

maden haberleri ve güncel maden gelişmeleri, maden ile ilgili tüm video, maden fotoğrafları ve maden haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari’nin Kavaklı (Marunis) köyünde maden faaliyetlerine karşı köy sakinlerinin 22 Nisan’da başlattığı eylem 5’inci gününde sürüyor.

Yaşam

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün petrol hakkında müteallik kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gündem

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren krom madeninin bin 100 metre ilerisinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden mühendis ve işçinin cansız...

Yerel

Siirt'in Şirvan ilçesinde bakır madeni ocağında meydana gelen göçükte 3 kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Hakkâri-Çukurca karayolunda özel bir firmaya ait maden ocağında meydana gelen iş kazasında 1 işçi ağır yaralandı.

Gündem

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. 1 madenci hayatını kaybetti, 7 madenci yaralı olarak çıkarıldı.

Yaşam

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen projede, jeotermal boru hattı döşeniyor.

Yaşam

Türkiye Maden İşleri Sendikası Orta Anadolu Şube Başkanı Talih Kocabıyık, Eskişehir’de SSS Yıldızlar Holding’e bağlı Doruk Madencilik işçilerinin yerin metrelerce...

Yaşam

Jeoloji Mühendisi Fahri Çelik, "Maden zenginliktir, ülkenin kalkınmasında büyük bir rol oynar. Madencilik kötülenmemeli" dedi.