Park Haberleri

park haberleri ve güncel park gelişmeleri, park ile ilgili tüm video, park fotoğrafları ve park haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


YÜKSEKOVA

Yüksekova 15 Temmuz Parkı'na atılan izmaritler kirli görüntüye neden olurken parkta oturan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Yerel

Van’ın merkez İpekyolu ilçesinde park halindeki bir kamyonet alev alev yandı.

Yerel

Hakkari’nn Yüksekova ilçesinde Avaşin Park'ın aydınlatma lambaları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.

Yaşam

Van’ın Muradiye Belediyesi’nin projelerinden biri olan ve yapımında geri dönüşümden elde edilen materyallerin kullanılacağı Geri Dönüşüm Parkı’nda çalışmalar başladı.

Yerel

Van’ın İpekyolu Belediyesi, ilçeye yeni modern görünümlü ve nitelikli park alanları kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Yerel

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit’in talimatları doğrultusunda Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Merkez İhsaniye Camii’nin etrafında yürütülen...

Yerel

Hakkari Belediyesi tarafından “Hakkari’de Hayat Var” sloganıyla düzenlenen kent park etkinlikleri Hakkari gecelerine renk katıyor.

Yerel

İlçenin Güngör Mahallesinde bulunan Millet Parkı ( Avaşin)  Yüksekova Belediyesine Bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla genişletiliyor.

Yerel

Yüksekova’nın yeniden yapılandırılması ve çehresinin güzelleştirilmesi kapsamında  Merkez İhsaniye Camii etrafı yapılacak çalışmalarla güzel bir görünüme kavuşacak.

Yerel

Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından yaptırılan Hüsrev Paşa Parkı’nın açılışı için geri sayım başladı.

Gündem

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde yol kenarında park halindeki otomobilde Özay Gül (34) ve Selda Karaca (24), göğüs bölgelerinden silahla vurularak öldürülmüş...

Gündem

Tokat'ın Erbaa ilçesinde park halinde minibüse çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.