Şanlıurfa Haberleri

şanlıurfa haberleri ve güncel şanlıurfa gelişmeleri, şanlıurfa ile ilgili tüm video, şanlıurfa fotoğrafları ve şanlıurfa haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Gündem

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde DEM Parti bürosuna ikinci bir saldırı gerçekleştirildi.

Siyaset

Urfa İl Seçim Kurulu, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine Siverek'te seçimlerin iptaline karar verdi. 2 Haziran'da yenilenmesi kararı alınan seçimler...

Gündem

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i polis 10 kişi yaralandı.

Gündem

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu polis memuru, eşi ve 2 çocuğuyla hayatını kaybetti.

Gündem

Şanlıurfa’nın Bozova ilçe kırsalındaki 2 katlı bir evin çökmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı.

Gündem

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Ali Öztürk ve soyadını değiştiren kardeşi İzzettin Emirsoy yaşamını yitirdi.

Gündem

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda taziye dönüşünde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

Gündem

Şanlıurfa’da jandarma tarafından durdurulan bir otomobilde 11 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğretmenleri taşıyan servis aracının sis sebebiyle devrilmesi sonucu çok sayıda öğretmen yaralandı.

Gündem

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler, okulda yedikleri yemekten zehirlendi.

Gündem

Şanlıurfa’da otobüsün tırla çarpıştıktan sonra devrildiği kazada 10 kişi yaralandı.

Gündem

Şanlıurfa’da aile sağlığı merkezine dadanan hırsızlar, 11 adet laptop, televizyon, güvenlik kamerası sistemleri ile çok sayıda tıbbi malzeme çaldı.