Vatandaşlar Haberleri

Vatandaşlar haberleri ve güncel Vatandaşlar gelişmeleri, Vatandaşlar ile ilgili tüm video, Vatandaşlar fotoğrafları ve Vatandaşlar haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Yüksekova’da toplu taşıma ücretlerine yapılan zam sonrası Yüksekova Belediyesine ait halk otobüslerinde yoğunluk yaşanıyor.

Yerel

Hakkari-Van kara yolunda yıllar önce yapımına başlanan ve devam eden Yeniköprü ve Güzeldere tünellerinin tamamlanmamasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yağışlarla beraber dağdan kopan kaya parçaları vatandaşları korkuttu.

Yerel

Yüksekova’da toplu taşıma ücretlerine yapılan yüzde 60’lık zam sonrası belediye otobüslerine olan talep arttı.

Yerel

Yüksekova'da yese kavşağı olarak bilinen kavşağa kurulan üst geçitin merdivenleri sökülüp yerine yeni bir merdiven yapılması planlanıyor.

Yerel

Hakkari Durankaya'dan kent merkezine gelmeye çalışan 4 araç içinde bulunan 30 kişi, 2 bin 700 rakımlı Şibeköy Tepesi'nde mahsur kaldı.

Yerel

Yüksekova’da kar yağışı ile beraber kışlık ürünlere rağbet arttı.

Yaşam

Van’ın Bahçesaray ilçesinde duyarlı vatandaşlar tarafından bitkin bulunan kızıl akbaba, tedavisinin ardından doğaya bırakıldı.

Yerel

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bulunan Üzümlü Sınır Kapısında İddiaya göre yapılan kısıtlamandan dolayı vatandaşlar ve gümrük memurları arasında yaşanan tartışma arbedeye...