VEDAŞ Haberleri

VEDAŞ haberleri ve güncel VEDAŞ gelişmeleri, VEDAŞ ile ilgili tüm video, VEDAŞ fotoğrafları ve VEDAŞ haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


YÜKSEKOVA

VEDAŞ'tan yapılan açıklamada Esendere Sınır Kapısı ile Hakkari ve Şemdinli'ye bağlı bazı köylerde elektrik kesintisinin uygulanacağı açıklandı.

Yerel

VEDAŞ Hakkâri İl Müdürlüğü, Yüksekova ile Çukurca  ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

YÜKSEKOVA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Vedaş ekipleri tarafından arıza nedeniyle kazılan yol sürücülere zor anlar yaşatıyor.

YÜKSEKOVA

Yüksekova'da Vedaş ekiplerinin kazı çalışması sonucu kaldırımda oluşan çukur ve toprak yığını vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

YÜKSEKOVA

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Van gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) tarafından 12 personelin işine son verildiği öğrenildi.

Yerel

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü Hakkari merkez'e bağlı belde ve köylerde enerji kesintisi yapılacağını duyurdu.

YÜKSEKOVA

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kar yağışı sonrası birçok mahallede ve köyde 2 gündür enerji kesintisi yaşanıyor. Konuya ilişkin VEDAŞ yetkilileri çalışmalara...

YÜKSEKOVA

Yüksekova’da elektrik direkleri ile enerji nakil hatlarının düşmesi sonucu elektrik kesintisi yaşanırken, VEDAŞ ekiplerinin arıza giderme çalışmaları devam ediyor.

Yerel

VEDAŞ Hakkari İl Müdürlüğü Hakkari kent merkezi, Yüksekova  ve Çukurca ilçesinde bazı köy ve mahallelerde enerji kesintisi yapılacağını duyurdu.

Yerel

Yüksekova’da açıklama yapan Vedaş İl Müdürü Halil İbrahim Ağacanoğlu ilçeye çok önemli yatırımlar yapacağını açıkladı.

Yerel

Hakkari’nin Şemdinli ve Derecik ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle zarar gören enerji hatları, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ekiplerinin...

Yerel

Kadın Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Hakkari Gücü Futbol Takımı VEDAŞ Hakkari İl Müdürü İbrahim Halil Ağacanoğlu'nu ziyaret etti.