Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkâri’nin Keklikpınar Mahallesi'nde Tevfik Erdem'e ait evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Yerel

Hakkari’nin Derecik ilçesinde 6 katlı bir binanın kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yerel

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde bir evde henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangın, ekipler tarafından söndürülürken ev kullanılamaz hale geldi.

Yerel

Van’ın Çatak ilçesindeki bir ağılda çıkan yangında 40 keçi telef oldu.

YÜKSEKOVA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde vitamin adlı bir iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu.

Gündem

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde elektrikli sobanın çalışır vaziyette düşmesi sonucu çıkan yangında baba feci şekilde hayatını kaybetti, babasını kurtarmaya çalışan oğlu...

Gündem

Bitlis’in Hizan ilçesinde çıkan yangında 180 küçükbaş hayvan yanarak telef oldu.

Gündem

Hatay'da prefabrik evde çıkan yangında 4 ve 1 yaşlarında 2 çocuk yaşamını yitirdi.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dibekli (Awerd) köyünde bulunan bir evde çıkan yangın, korkuya neden oldu.

Gündem

Mardin’in Artuklu ilçesinde bir evde çıkan yangına itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ve yangın anında evde kimsenin olmaması faciayı önledi.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde patlayan trafo ve saçılan ışıklar, paniğe neden olurken, patlama sonrası Cumhuriyet mahallesinde elektrik kesintisi yaşandı.

Yaşam

Mardin’in Artuklu ilçesinde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi. Yangında 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.