Yüksekova'da haberler Haberleri

Yüksekova'da haberler haberleri ve güncel Yüksekova'da haberler gelişmeleri, Yüksekova'da haberler ile ilgili tüm video, Yüksekova'da haberler fotoğrafları ve Yüksekova'da haberler haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kardan kapanan yolda mahsur kalan hasta kadın, sağlık ekiplerinin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı.

Yerel

Yüksekova’da birçok işletmede işçiler düşük ücretle ve sigortasız çalıştırılıyor. Emeğinin karşılığını alamadıklarını belirten işçiler gerekli denetimlerin yapılmasını istedi.

Yerel

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gazetecilik yapan Azer Demir'in babası Baso Demir hayatını kaybetti.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde çıkan yangında 6 bin bağ ot yandı.

Yerel

Hakkari'nin Derecik ilçesinde jandarma ekiplerince kamyonetin kasasında yakaladığı 4 Alageyik, Çorum bölgesindeki doğal üretim merkezine gönderildi. 

Yerel

Yüksekova'nın en işlek caddesi olan Cengiz Topel Caddesine rastgele atılan hayvan kemikleri ve bağırsaklar vatandaşların tepkisini çekti.

Yerel

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ile parti yöneticileri haber merkezimize ziyarette...

Yerel

Yüksekova Belediyesi, halk otobüslerinin ücret ve güzergah bilgilerini paylaştı.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Muhyettin Ertuğrul 500 fidan ekerek 40 yıllık hayalini gerçekleştirdi.

Yerel

Yüksekova'da Domino’s Pizza şubesi ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ kapsamında 30 öğrenciye pizza ikram etti.

Yerel

Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Cengiz Topel Caddesinde stant kuruldu.

Yerel

Vedaş İl Müdürlüğü Yüksekova'da ve Şemdinli'de bazı noktalarda planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacağını duyurdu.