Zabıta Haberleri

zabıta haberleri ve güncel zabıta gelişmeleri, zabıta ile ilgili tüm video, zabıta fotoğrafları ve zabıta haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


Yerel

Yüksekova Belediyesi zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir merkezinde kaldırım işgaline yönelik denetimlerini sürdürdü.

Yerel

Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından tarihi geçmiş bir kamyon dolusu gıda malzemesi imha edildi.

Yerel

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçede hizmet veren kafe ve lokantalarda yeni uygulamaya konulan fiyat listesi denetimi yaptı.

Yerel

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kafe ve lokantalarda yeni uygulama konulan fiyat listesi denetimi yaptı.

Yerel

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri lokanta imalathaneleri ve döner salonlarına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Yerel

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, su birikintisi nedeniyle buzlanan yolda önlem aldı.

Yerel

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, devlet hastanesi civarında buldukları ve içinde 2 gram altın ve kimliklerin olduğu cüzdanı sahibine teslim...

Yerel

Yüksekova Devlet Hastanesi’nde kantindeki eşyaların fiyatları hasta ve hasta yakınlarının tepkisini çekmişti. Bunun üzerine, Yüksekova Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri  harekete...

Yerel

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren marketleri denetledi.

Yerel

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tatlı imalathaneleri ve pastaneleri denetleyerek bazı iş yerlerine ceza uygulandı.

Yerel

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, okul malzemeleri satışı yapan işletmeleri büyük bir titizlikle denetledi.

Yerel

Yüksekova Belediyesine bağlı Yol Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ile zabıta ekipleri ilçe merkezinde toplu taşıma araçlarını denetledi.