Hakkari öğretmen evinde düzenlenen YKS moral gecesine Ankara’dan gelen Açı Eğitim kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz ve Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Abdullah Furkan Çelik katıldı. 

Eğitim öğretim süreci boyunca büyük bir özveri ile çalışan öğrencilere başarılar dileyen Açı Eğitim Kurumları genel müdürü öğretmenlere kutsal emeklerinden dolayı minnettarlığını belirtirken velilere de desteklerinden ve anlayışlarından dolayı teşekkür etti.

Hakkâri Açı Eğitim Kurumları müdürü Yavuz Bayhan’da, Açı Eğitim Kurumları ile bütünleşen "Bu bir orkestra ise şef biziz" şiarıyla öğrencilerin bu özverili çalışmalarında katkıları olan öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Gece boyunca eğlenen öğrenciler yöresel kıyafetleriyle katıldığı gecede Kürtçe müzikler eşliğinde halaylar çekti.  Hakkâri eğitim öğretim tarihinde geçen sene ilde derece yapıp 11 tıp ile büyük başarılara imza atan Açı Eğitim kurumları bu sene de Hakkâri’de eğitim öğretimin çıtasını yükseltmekte kararlı. Hakkâri’nin eğitim öğretimde ileri seviye gelmesi için katkı da bulunan bütün kurum çalışlarını bizler de özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder YKS’ girecek tüm öğrencilere şimdiden başarılar dileriz.

Editör: Erkan Çobanoğlu