19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı doğrultusunda Hakkari'de Merzan Şehir Stadında Gençlik Şöleni etkinlikleri gerçekleştirildi. 

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve günün anlamına binaen yapılan konuşmalar ile başlayan etkinlik programında ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı okundu.

Programın devamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunları gösterisi sergilendi. Sonrasında eskrim, jimnastik, judo ve güreş branşı öğrencileri tarafından yapılan gösteriler ve Gençlik Merkezi üyeleri ile gönüllü gençlerin müzik şöleni gösterileri gerçekleştirildi.

Etkinliklerde sanat ve spor standlarını gezen Vali Çelik; “Spor hayattır, aferin sizlere, böyle disiplinli çalışmaya devam edin, hepinizi tebrik ediyorum.” diyerek genç sporcularımızı tebrik etti. Vali Çelik etkinlik sonunda geçlerimizle birlikte ok atma, bilek güreşi ve badminton etkinliğine katılarak sonrasında gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

08-55

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ