Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Türkiye için karar ver" notuyla bir video paylaştı.

14 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanı seçimini ikinci sırada tamamlayan Kılıçdaroğlu, ikinci tur için “Vatanını seven sandığa gelsin” diye çağrıda bulunarak “Mutlaka kazanacağız” ifadelerini kullandı.

“Vatanımızı bırakmayacağız”

“Buradan herkese sesleniyorum. Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Bugün 10 milyon düzensiz mülteci için ülkemize sokan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Sınır namustur, öyle söyledik. Namusumuzu korumaktan aciz, her gün akın akın damarlarımıza sızan bu başıbozuk insan selini seyreden yarın bir gün 10 milyondan 30 milyona çıkıp bekamızı tehdit edecek bu mülteci akını karşısında ithal oy uğruna kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız.

Kadınlara eşya gibi bakıp, onları sahiplendireceğini söyleyenlere, kadınları domuz bağıyla katledenlere, küçücük çocuklara evlatlarımıza göz koyanlara vatanımızı bırakmayacağız.

“Çadır satan zihniyete vatanımızı bırakmayacağız”

Daha düne kadar BOP'un eş başkanı olan, şimdilerde ise kapısında el pençe divan durduğu, Rusya'nın güdümüne giren, çakma bir dünya liderine vatanımızı bırakmayacağız. On binlerce vatandaş depremde canından olurken, korkusundan deprem sabahı askere dur emrini veren insanlar enkaz altında beklerken kan satan, çadır satan zihniyete vatanımızı bırakmayacağız.

Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarını işine geldi mi Kürt işine gelmedi mi PKK'li, işine geldi mi mütedeyyin işine gelmedi mi işine gelmedi mi FETÖ'cü diye yaftalayan bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız. Amerika ile FETÖ ile işbirliği yapıp milli orduya kumpas kuranlara, Balyoz'da, Ergenekon'da vatansever komutanlarımızı hapse tıkayanlara, ordunun en mahrem yeri olan kozmik olan odayı namertlere açıp onlarca vatansever istihbaratçının şehit edilmesine neden olanlara vatanımızı bırakmayacağız.

“Mutlaka ama mutlaka kazanacağız, mutlaka”

Vatanını seven sandığa gelsin. Bu vatanının gerçek sevdalıları bedel ödeyenler, türlü yalanlarla, yanlış algılarla, suret-i muhalefetten görünenlerle sizi oylamak istiyorlar ve siz gençler, ayağa kalkın ayağa. Ölü toprağı atın üstünüzden. Vatanını seven sandığa gelsin. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız, mutlaka.” /rüdav

Editör: Viyan Orhan