Paris Saint-Germain'le sözleşmesi biten futbol ikonu Lionel Messi, kariyerine ABD MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami'de devam edeceğini açıkladı.

Suudi Arabistan ve Barcelona'dan da teklifler alan Arjantinli yıldız "Inter Miami'ye gideceğim. Futbolu farklı bir şekilde deneyimlemem için MLS'e gitme zamanım gelmişti." dedi.

Reuters'ın aktardığına göre 35 yaşındaki futbolcu şu ifadeleri kullandı: "Avrupa'da istediğim tek takım Barcelona'ydı. Barcelona'ya gerçekten dönmek istiyordum, bunun için çok heyecanlıydım ama gittiğimde daha önce yaşadıklarımı tekrardan yaşamak istemedim. Geleceğimi başkasının ellerine bırakmak istemedim. Umarım bir gün Barcelona'ya dönebilirim. Nasıl olur bilmiyorum ancak orayı çok seviyorum."

"Konu para olsaydı, Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim" diyen Messi "Barcelona'yla sözleşme hakkında konuşamadık. Sözlü bir teklif yapıldı ve kabul edildi ancak para konuşmadık. Bana resmi teklif yapamadılar" dedi. 

Lionel Messi, 2021'de Barcelona'dan transfer olduğu Paris Saint-Germain'de 74 maça çıktı, 32 gol attı ve 35 asist yaptı. 

Editör: Erkan Çobanoğlu