ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ GAZETESİ

Hakkâri Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Şemdinli İlçesi’nde  ikamet eden %85 yürüme engelli olan İlknur Taş isimli özel gereksinimli çocuğa tam donanımlı akülü tekerlekli  sandalye desteğinde bulundu.

Hakkâri Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Gönüllü hayırseverlerin desteği ile engellileri sevindirdiklerini belirtti.

  Engellilerin hayatlarına dokunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Aydoğdu, Gönüllü hayırseverlerimizin desteğiyle özel gereksinimli çocuklarımız okusun gezsin eğlensin ve mutlu olsun diye engelsiz yaşam desteklerimizi gün geçtikçe yükseltmeye devam ediyoruz. Tohum toprağa engelliler topluma emanettir biz inandığımız yolda yürüyerek tüm engelli kardeşlerimize gönül vermek için daima hizmet vereceğiz ve hizmetlerde köprü olmaya devam edeceğiz. Özel gereksinimli çocuğumuzun yüzündeki mutluluğu ve ailesinin hayır dualarını alarak onlara her zaman ve her yerde hizmet ve destek sözünü verdik’’ ifadelerini kullandı.

Özel gereksinimli çocuğun ailesi ise, Çocuklarının çok mutlu olduklarını ve hayalini gerçekleştiren, kendilerine her konuda yardım elini uzatan Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu ve Yönetimine teşekkür etti.

Editör: Erkan Çobanoğlu