Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Kaymakamlıktaki kadınların çalıştığı birimleri dolaşarak burada kadınlara gül takdim etti.

Çimşit Beraberinde Yazı İşleri müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Akif Arslan ile birlikte birimlerde çalışan kadınların gününü kutlayarak çalışma hayatında başarılar diledi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit burada yaptığı açıklamada ülkedeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını söyledi.

Yüksekova ilçesinde Yüksekova Kaymakamlığı ve Yüksekova Belediyesi İş birliğiyle birtespitte bulunduklarını belirten Çimşit şunları kaydetti:

"Kamuda çalışan tüm bayanların sayısını tespit ettik. Yaklaşık 2 bin 300 bayan çalışanımız var. Kurumlarda çalışan tüm bayanlarımıza çiçek ve gül takdiminde bulunduk.

Bizim takdim etmiş olduğumuz gül küçük bir hediye ama manevi olarak anlamının büyük olduğuna inanıyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesi ile onları hatırlamamız onlara şükran duygularını ifade edebilmemiz adına sembolik ama manevi olarak anlamlı bir hediye olduğunu düşünüyorum.

İnşallah bundan sonra kıymetli değerli hediyeleri aile yakınlarından sevdiklerinden bu gün vesilesiyle tüm kadınlarımız alır"