İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde  faaliyet gösteren Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda el emeği ürünler sergilendi. Etkinlikler ve sergi açılışı yapıldı.

Etkinlikte konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Atila Yiğit,Milli Eğitim Bakanlığı ilanı ile haziran ayının ilk haftasını Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutladıklarını söyledi.

Hayat boyu öğrenmenin 7’den 70’e herkesin katıldığı bir etkinlik bütünü olduğunu ifade eden Yiğit şunları kaydetti:

“Hayat Boyu öğrenme haftası ile öğrenme faaliyetlerine katılımı arttırmayı öğrenme fırsatları hakkında halkımızı bilgilendirmeyi, öğrenmeyi teşvik etmeyi,geçmişle günümüz arasındaki bağı kuvvetlendirmeyi amaçlıyoruz.

Zxtre

Bugün burada Halk Eğitim Merkezimiz ve emektar usta öğreticilerimiz için elzem olan ürün satış merkezimizin önünde bu programı gerçekleştiriyor olmaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtirken desteklerinden ötürü Sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze sonsuz şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Sergi açılışının kurdelasını kesen Kaymakam Ömer Çimşit el emeği ürünlerinin sergi ve kermes alanını İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Ünsal, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Yaşar, MHP İlçe Başkanı Yıldırım Öztepe, Büyük Birlik Partisi İleç Başkanı Fırat Açıkel ,Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı  Selami Durna, Esnaf ev Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ve kurum amirleriyle beraber gezdi.

Etkinlikte müzik dinletisi, Halk oyunları gösterisi, ve jimnastik gösterisi sunuldu.

Etkinlikte toplanılan gelir SMA hastası Cihad bebek için kullanılacak. Etkinlik düzenlenen kermesin ardından son buldu.

Xrdt45

Xcrt5T6We4

Xcdt5E

Dcxarf43W

Dsft5R6

Csa4E3

B Fdyrt6

Muhabir: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ