Sarı-lacivertliler, 5-0 kazandığı maçın rövanşını 4-0 alarak tur atladı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 48. dakikada Dusan Tadic, 57 ve 59. dakikalarda Michy Batshuayi ve 77. dakikada İsmail Yüksek kaydetti.

Emre Mor ve Djiku sakatlıklarından dolayı forma giyemedi

Fenerbahçe’de Emre Mor ile Alexander Djiku, Zimbru ile oynanan rövanş maçında yer almadı. Turun ilk maçında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Emre Mor kadroda yer almazken, arka adalesinde darbeye bağlı sakatlığı bulunan Alexander Djiku riske edilmedi.

Yeni transfer Tadic golü buldu

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Dusan Tadic, sarı-lacivertli formayla ilk golünü kaydetti. Turun ilk maçında asist katkısı sunan ancak gol kaydedemeyen Tadic, Zimbru’nun ev sahipliğinde oynanan karşılaşmada fileleri havalandırdı. Sırp futbolcu, mücadelenin 48’inci dakikasında rakip ağları sarstı.

Sarı-lacivertli taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı

Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli ekibi Moldova’da da yalnız bırakmadı. 10 bin 500 kişilik Zimbru Stadı’nda takımlarına destek olan sarı-lacivertli taraftarlar, maç boyu tezahüratlarda bulundu.

Öte yandan Zimbru-Fenerbahçe maçı stat çevresinde bulunan evlerin balkonlarından da takip edildi. Birçok futbolsever mücadeleyi balkonlardan izledi.

Konferans Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükselen Fenerbahçe, Differdange - Maribor eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Editör: Erkan Çobanoğlu