Ak parti merkez ilçe başkanı Cumhur Demir, Gençlik kolları başkanı Kenan Beyter, İl genel sekreteri Necla Kuşar, sivil toplum ve halkla ilişkiler başkanı Yakup Aktaş, Seçim işleri Başkanı av. Sabahattin Demir, tanıtım medya başkanı İdris Özbek ile Hakkâri Öğretmen evinde Gazetecilerle bir araya gelen Başkan Kaya, Hakkâri’de çalışan gazeteciler ile gecikmeli olarak bir araya geldiğini belirterek Gazetecilerin çok kıymetli bir görev üslendiğini söyledi.

8A16E725 B76D 4778 A132 E77Addeda717
Kaya, “Yaptığınız iş çok kıymetli bir vazifedir. Sizler Hakkâri’nin toplumsal barışına, hassasiyetlerine, örfüne, inancına adetlerine, kültürüne gerçekten saygı gösterdiniz. Sizlere şükranlarımı sunarım. Hakkâri’nin sorunlarına çözüm ararken kentin dinamikleri ile hareket ettiklerini sorunların çözümü noktasında en önemli önceliklerinin istişare olduğunu görüyoruz. Bu vesile ile tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu olsun” dedi.
Düzenlenen toplantıya, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, Türkiye Gazeteciler Yazarlar ve Aydınlar Platformu Genel Başkanı Yasin İpek, Gazeteciler Cemiyeti başkan yardımcısı Mehmet Özkan, Küresel Gazeteciler Konseyi Temsilcisi Feyzullah Taş ve il de görev yapan  yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

00B3A353 B7Af 43C5 Ae63 6228A6C18Cdc

Kaynak: YÜKSEKOVA HALKIN SESİ