Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fırat Açıkel tarafından karşılanan heyet ziyaret kapsamında Köprücük köyüne gitti.

Burada yarıyıl tatili münasebetiyle Köprücük Köyü ilkokuluna giden heyet burada öğrencilerle bir araya geldi. Onlarla sohbet eden Genel Başkan Yardımcıları daha sonra öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrencilere hediyeler verdi.

Büyük Birlik partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Şafak Çomaklı 2023 – 2024 eğitim ve öğretim yılının birdinci dönemin sonuna geldiklerini söyledi.

Ss-192

Van ve Hakkari’de bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’dan geldiklerini belirten Çomaklı şunları kaydetti:

Şuan Köprücük köyündeyiz aynı zamanda karne gününe denk geldik. Öğrencilerimizle buluştuk.Ufak bir hediyeler zinciri oluşturduk.İnşallah mutlu olurlar. Burdan ben öğretmenlere, köy halkına hizmet veren herkese çok teşekkür ediyorum. Buradan Hakkari’ye geçeceğiz . Ondan sonra Şemdinli’yi ziyaret edeceğiz. Orada halkımızın sıkıntılarını dinleyip not alacağız. merkezimize götüreceğiz. Elimizden bir şey geliyorsa yapmaya çalışacağız.Devletimiz adına gerekli makamlara ileteceğiz.Bu konuda herkese teşekkür ediyoruz.Yüksekova’nın ve Van’ın misafirperverliğinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Öğrencilerimize de mutlu tatiller diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ardından Kaymakam ve Blediye Başkan Vekili Ömer Çimşit'i makamında ziyaret eden heyet ardından polis evinde Vali Ali Çelik ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğin ardından Büyük Birlik Partisi Heyeti  Vali Ali Çelik ile birlikte kayaklı koşu Türkiye elemelerinin yapıldığı Kamışlı köyüne gitti.

10-441

11-296

23-93

24-74

Kaynak: YÜKSEKOVA HALKIN SESİ