Cumhuriyet Halk Partisi Hakkari İl Başkanı Naif Yaşar'ın istifası sonrası İl Başkanlığı'na seçilen Suzan Duran Yüksekova CHP ilçe örgütünü ziyaret etti. 

 Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'nda Partililer tarafından çiçekle karşılanan Duran daha sonra CHP ilçe merkezine doğru yola çıktı.  
CHP ilçe örgütünde  partililerle bir araya gelen Duran, burada  yaptığı açıklamada ilçe örgütüne ve kendilerini  yanlız bırakmayan herkese teşekkür ederek, Genel Başkanımızın ve yürütme kurulumuzun tevdi ettiği üzere il başkanlığına atandım. Genel başkanımızın yakasından rozeti çıkarıp yakama takması beni ayrıca onurlandırdı. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını ilimize, ilçelerimize ekip ruhuyla dalgalandıracağımızından hiç şüphem yok. Başarı ekip işidir. Bende arkadaşlarımla birlikte ben merkeziyetçi politikalardan sıyrılıp ekip ruhuyla sahada halkımızın sıkıntılarına, sorunlarına çözüm odaklı ilerleyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi köklü bir partidir. Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerini, inkılaplarını  benimseyerek yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

1-494
Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını aktaran CHP İlçe Başkanı Selim Genç ise, "Ziyaretlerinden dolayı başkanımıza teşekkür ederim. Parti meclisimize, üyelerimizle ve gençlik kollarımızla birlikte sayın Duran'ın tecrübelerinden yararlanılarak bu partiyi en iyi yere getirmeye çalışacağız"ifadelerini kullandı.

Duran ziyaret sonrası Hakkari'ye gitmek üzere Yüksekova'dan ayrıldı.

2-445

4-303

5-211

3-385

6-147

Muhabir: VİYAN ORHAN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ