Yüksekova'da Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı görevine Esenyurt Mahalle Muhtarı Selim Genç getirildi.

CHP Yüksekova İlçe Başkanı Selim Genç Yüksekova Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamada İki dönem Esenyurt Mahalle muhtarlığı görevini yürüttüğünü söyledi.

Şuanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı görevine başladığını belirten Genç şunları kaydetti:

"Bana bu görevi layık gören Cumhuriyet Halk Partisi Genel merkezine ve Hakkari İl Başkanlığına teşekkür ediyorum.

CHP özgürlükçü bir parti olduğu için tamamen hizmete odaklı bir parti olduğu için bu teklifi kabul ettim. Biz Yüksekova halkına hizmet etmek istediğim için bu görevi üstlendim.

Yüksekova Şehir merkezi kentleşme adı altında çok eksiği var. Şayet Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanırsak belediye Başkan adaylarımızla beraber Yüksekova’da ki tüm bu ihtiyaçları eksiklikleri genel merkezimizle görüşerek çözmeye çalışacağız"

"Muhtarlık seçimlerinde aday olmayacağım"

"Muhtarlık çok güzel bir görev. İki dönem yaptım bu görevi. Hevesle umutla heyecanla mahalle halkımızın sorun ve taleplerini çözmeye çalıştım.

Eksiğim ya da artım olabilir buna vatandaşımız karar verecek. Ben bu görevi sürdürdüğümde her zaman vatandaşımıza mahalleme nasıl yardımcı olabilirim şeklinde hareket ettim. Güzel bir muhtarlık süreci geçirdim. Bu konuda tüm Esenyurt halkına şükranlarımı sunuyorum.

CHP İlçe Başkanlığı görevine getirilmem dolayısıyla 31 Martta yapılacak Muhtarlık seçimlerinde aday olmayacağım. Seçime kadar görevimin başındayım.Seçime girecek olan arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Umarım seçimi kazanan arkadaşımız bu güzel ve şerefli görevi yürütür"

C F A S W R

"Yüksekova için hizmet edeceğim"

Hepimiz Yüksekovalıyız. Dem Parti olsun, Cumhuriyet Halk Partisi olsun İlçemiz için elimizden ne geliyorsa hizmet etmeye gayret göstereceğiz. CHP olarak göreve talibiz. Belediye Başkan adayımızla beraber çok güzel projelerimiz var. Biz  bunu halkımıza anlatacağız. Umut ediyorum ki eğer Belediye seçimlerini kazanırsak halkımız için elimizden ne geliyorsa  yapmaya çalışacağız.

"Belediye Başkan adaylarımız belli olduğu zaman saha çalışmalarını yürüteceğiz"

Biz saha çalışmalarında halkımız için en önemli temel sorun ve talepler neyse o bizim için öncelik olacak. Sözünü tutamayacağımız bir durumun içerisine de asla girmeyiz. Asla vatandaşımızı kandıracak bir durumun içerisine de girmeyiz.Sınır ticareti konusunda titizlikle çalışacağız.

Bir haftaya kadar sahaya ineceğiz. Arkadaşlarımızla birlikte Gençlik Kollarımızla birlikte hem esendere de hem Yüksekova merkezde hem de Büyükçiftlikte bu çalışmalarımızı yürüteceğiz inşallah" 

V S D D D R

Muhabir: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ