Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci turu için vereceği karar beklenen Ata İttifakı adayı Sinan Oğan Cumhur İttifakı adayı Erdoğan’ı destekleyeceği duyurdu.

CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı Oğan'ın kararına tepki gösterdi. Salıcı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Sinan Oğan’ın AKP iktidarı için kullandığı “Cehennemin kapılarını kapatacağız” ifadelerini hatırlatarak “Bugün daha net görüyoruz ki cehennemin kapılarını kapatmak sadece Kemal Kılıçdaroğlu ile mümkündür!” dedi.

SİNAN OĞAN NE DEMİŞTİ?

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi, "Vanlıları ancak Sinan Oğan anlar ve empati kurar. O yüzden de siz eğer Sinan Oğan'a oy verip, cumhurbaşkanı yaparsanız doğunun güneşi tüm Türkiye'yi ısıtmaya, tüm Türkiye'yi aydınlatmaya yetecektir. Yeter ki karar verelim, kavgayı bitirelim ve doğudan güneşi doğuralım. İkinci tura kalamadığımız takdirde ise cenneti vadedemezsek de, cehennemin kapılarını kapatacağız. Buradan artık kim payına ne düşerse alsın" sözlerine yer vermişti.

Editör: Erkan Çobanoğlu