Hakkari'nin Çukurca Belediyesi halkın talepleri doğrultusunda geliştirdiği projeler ile ilçenin çehresini değiştiriyor. Çukurca Belediye Başkanlığı görevine geldikten sonra ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda harekete geçtiklerini belirten Belediye Başkanı Ensar Dündar, 4 buçuk yıllık görev süresince bir yandan altyapı yatırımlarını yaptıklarını diğer yandan ise sosyal donatılar faaliyete geçirdiklerini söyledi.

İlçeyi modern bir belediye hizmet binasına kavuşturan Dündar, yine belediye bünyesinde taziye evi kurdu seralar geliştirip tarımı teşvik etti.

Çok amaçlı spor kompleksinin yanında ilçeye modern bir havuz yapan belediye tarafından, Şivrez mevkiinde 1900 metrekaresi kapalı 7000 bin metrekarelik alanda düğün salonu yapıyor.

İçinde yemekhane ve kafeteryası bulunan düğün salonunun bünyesinde gelin damat odasının yanı sıra dinlenme alanları ve araç park alanları yer alacak.

Düğün salonu inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ensar Dündar çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaş verdikleri sözleri bir bir yerine getirmek için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyleyen Başkan Dündar, bu yıl bitmeden düğün salonunu ilçe halkının hizmetine açmayı planladıklarını belirtti. (il sesi gazetesi)

Editör: Erkan Çobanoğlu