Ziyarete gelen genç sporcular arasında; Judo/Kuraş, Güreş, Bilek Güreşi, Wushu spor dallarında kendi kategorilerinde düzenlenen Türkiye Şampiyonalarında altın, gümüş ve bronz madalya elde eden birçok başarılı genç sporcumuz bulunuyordu. Vali Çelik misafirlerini; “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum, sizleri başarılı olarak burada görmek bizleri mutlu etti.” diyerek karşıladı.

Vali Çelik, antrenör ve sporcular ile sohbet ederek, spor branşları ve aldıkları dereceler ile ilgili bilgiler alırken; “Spor yapmak insanı mutlu eden, disipline eden bir şeydir. Sizleri tebrik ediyorum, kazandığınız bu başarılar ciddi bir irade istiyor. Bu başarıları elde edebilmek için spora günlük belirli bir zaman ayırmanız gerekiyor, bunu herkes yapamıyor hepinizi tebrik ediyorum.” diyerek sporcularımızı ve antrenörlerini başarılarından dolayı kutladı.

Vali Çelik, ziyaret sonrasında tüm sporcu ve antrenörlere hediye takdim ederek ödüllendirirken, “Başarılarınızın devamını diliyorum, sizlerle gurur duyuyoruz, bizleri her zaman gururlandırmaya devam edin.” dedi.

21-171

22-213

Muhabir: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ