Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi / Viyan ORHAN

Eğitim Gücü Sen İl ziyaretleri ve bölge çalıştaylarında sahada olmaya, ülkenin dört bir yanında eğitim çalışanları ile buluşmaya, sorun varsa çözümü de var demeye devam ediyor. 
Hakkâri’de gerçekleşen ziyarette, Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat, Genel BaşkanYardımcıları İsmail Akdağ ve İbrahim Halil Topallar ile birlikte Hakkari il genelinde eğitim çalışanlarıyla buluştu. Eğitim Gücü Sen Hakkâri İl Başkanı Musa Çalışkan ve Hakkari Yönetim Kurulundan Seda Ataş’ın katıldığı organizasyonda, Eğitim Gücü Sen yönetimi kurum ziyaretleri ile eğitim çalışanı ve üyelerle buluştu.  Heyet, Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür'ü de makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. Gücünü hukuktan alan ve "eğitim çalışanlarımız neredeyse, oradayız" diyen Eğitim Gücü Sen' in, eğitim çalışanları için yaptığı ziyaret ilgiyle karşılandı. 
Daha sonra Hakkâri Öğretmen evi kafeteryasında Sendika üyeleri ile buluşan Başkan Özat, Hakkâri insanın çok misafirperver olduğunu söyledi.

Özat; ‘Bugün Hakkari’deyiz. Genel başkan yardımcılarımızla okulları gezdik. Öğretmenlerimizde buluştuk sorun sıkıntılarını dinledik. İl milli eğitim müdürümüzle görüşmelerimiz oldu. Hakkâri misafirperverliğini dost dost canlılığını bir kez daha gösterdi.  Öğretmenlerimizin burada huzur içinde çalışması için elimizden ne gelirse yapacağız. 


Eğitim Gücü Sen Hakkari İl Başkanı Musa Çalışkan ise, ‘ Bugün Eğitim Gücü Sen Genel Başkanımız Oğuz Özat, Genel Başkan Yardımcılarımız İsmail Akdağ ve İbrahim Halil Topallar aramızdaydı. Hakkari’deki öğretmenlerimiz ile buluştular. Her zaman öğretmenlerimizin yanında olduklarını biliyoruz kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Editör: Ferhat Yiğit