Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Sivasspor sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Yeni Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmayı sarı-lacivertli ekip 3-1 kazandı. 

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Diego Rossi ile 45+1 ve 45+10. dakikalarda Ferdi Kadıoğlu kaydetti. Sivasspor'un tek golünü 75. dakikada Caicedo attı. 

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 67'ye yükseltirken Sivasspor, 37 puanda kaldı. 

Gelecek hafta Sivasspor deplasmanda Ümraniyespor'la karşılaşacak. Fenerbahçe ise Giresunspor'a konuk olacak. 

Valencia hastaneye kaldırıldı 

Karşılaşmanın 8. dakikasında Arda Güler'in şık pasıyla defansın arkasına sarkan Valencia, altıpasın önünde kaleci Ali Şaşal Vural ile çarpıştı.

Pozisyonun devamında meşin yuvarlak sol kanatta Ferdi Kadıoğlu'nda kaldı ama hakem Zorbay Küçük, oyunu durdurarak sağlık görevlilerini sahaya çağırdı.

Valencia, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İrfan Can kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın 45+5. dakikasında Samu Saiz'a faul yapan İrfan Can Kahveci sarı kart gördü. Gelen uyarılar sonrası VAR'a giden hakem Zorbay Küçük, kararını değiştirdi ve İrfan Can'a kırmızı kart gösterdi. 

Puan farkı azaldı

Bu galibiyetle puanını 67'ye yükselten Fenerbahçe, lider Galatasaray'la arasındaki puan farkını da 3'e indirdi. Sarı-lacivertliler puan farkının böyle kalması için Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında alacağı sonucu bekleyecek. 

Editör: Ferhat Yiğit