Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Yüksekova Haber Hakkari Haber Şemdinli Haber sitemizde


YÜKSEKOVA

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Büro Amirliği ile Trafik Jandarma ekipleri işbirliğiyle Ziraat Kavşağında denetim yapıldı.

Yerel

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini arttırdı.

YÜKSEKOVA

Yüksekova'da Ramazan ayına sayılı günler kala,ekmek Fırınları ve imalathaneler Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe...

Yerel

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünce İl Merkezi ve Yüksekova ilçesinde yapılan denetimlerde 570 kişi sorgulandı.

Yerel

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Büro Amirliğince ilçedeki okullara yönelik sıkı denetim yapıldı.

Yerel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Çocuklar güvende programı kapsamında ilçede çalıştırılan çocuklara yönelik denetim yapıldı.

Yerel

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğince radarla hız denetimi uygulaması yapıldı.

Yerel

Yüksekova Belediyesi zabıta ekipleri piyasada bulunan ve insan sağlığına zararlı olan Çin kestanesi için ilçede denetim başlattı.

Yerel

Yüksekova’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, denetim komisyonu ve trafik jandarması ekipleri işbirliğiyle taşıma yapan okul servisleri denetlendi.

Yerel

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Büro Amirliği  ekipleri  ilçede 18 yaş altı çocuklara yönelik denetim yaptı.

Yerel

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın işitmelerinde ekmek gramajı ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Yerel

Yüksekova'da alkollü içki ve alkolsüz içki satışı yapan işletmelere denetim yapıldı.