Çocuk Şube  Büro amirliğine bağlı ekip ve okul polisleri tarafından öğrencilerin daha güvenli bir ortamda eğitim öğretim görmesi noktasında yapılan denetimlerde okul çıkışlarında asayiş olaylarının önlenmesi ve okulla ilişkisi olmayan şahısların tespit edilmesi halinde gerekli kontrollerin yapıldıktan sonra uzaklaştırılması amacıyla hafta içi her gün ilçe geneli tüm okulların  giriş ve çıkış saatlerinde ekipler öğrencileri oluşacak tehlikelere karşı korumaya çalışıyor.

Emiyetaf

Bu kapsamda ekipler denetimi Atatürk Anadolu Lisesi ve Özel Kanıt Koleji önünde denetim yaptı. Çevrede görülen şahısların kimlik kontrolü yapıldı. Yoldan geçen araçlardan kimlik kontrolü yapıldı.

Çocuk  Büro Amirliğinde Görevli Komiser Ahmet Dege Gazetecilere yaptığı açıklamada”Çocuk Büro amirliğine bağlı ekiplerimiz ve okul polislerimizle beraber okul çıkışlarında asayişin sağlanması okulla ilişkisi olmayan şahısların tespiti amacıyla uygulama yaptık. Uygulamamız bu güne özgü değil haftanın her günü devam ediyor. Öğrencilerimizin daha güvenilir eğitim ve öğretime devam etmesi amacıyla uygulamamız devam edecektir" dedi.

Emniyeto

Vdrwe

Kaynak: ULAŞ GÜVEN / YÜKSEKOVA HALKIN SESİ